Milk Inc. Egy újabb sikercsapat, mely sajnos inkább csak a saját hazájában (+ nálam) sikercsapat. Érdekesség, hogy sokat dolgoztak együtt Sylvie-vel, a Sylver énekesnőjével és névadójával.

A Milk Inc. a dancefloor-trance átmenet körül kezdte munkásságát, s az eltelt évtized alatt számtalan saját dalt és remixet jegyez (12 saját albumuk jelent meg!!!). Zeneileg máig megmaradt a kezdő vonal mellett, dalait ennek megfelelően az ezredforduló körüli időszaknak a sajátosságai jellemzik, többé-kevésbé ellentmondva a klasszikus értelemben vett trance főbb "szabályainak":

- egyértelműen a vokálé a főszerep

- a vokál határozott és tiszta, semmi nyoma a trance-es fátyolosságnak

- rengeteg a hirtelen váltás a dalokban, kevésbé jellemző az egyes részek átmosódása

Emellett maga a hangszerelés a legtöbb dalban egyértelműen trance-es stílusjegyeket hoz a dance-vonalba. Íme az első szám, melyet hallottam Tőlük - hála a néhai Pilis Rádiónak -, máig nagy kedvencem.

  2001.

Szerző: N.T

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napi-trance.blog.hu/api/trackback/id/tr982662344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NXF · http://filmkostolo.blogspot.com/ 2011.02.28. 23:12:00

Zsír! Ezt még én is ismerem! :)
süti beállítások módosítása