Nightwatchers - Insomnia

2010.11.18. 16:23

Vissza a klasszikusokhoz.

Faithless forog a sírjában - pedig még meg sem halt szegény.

2002-ben a Nightwatchers csapata új színt hozott a dallamos trance-zenébe a vocal helyett rap betétekkel. Azon belül is, nem a szokványos feka vagy ragga irányt követik, nem is a lelkesítően kiabáló scooter nyomdokaiban haladnak, hanem inkább a filmelőzeteseket idéző hangulatú, átható, kissé sejtelmes hangszínt használnak.

Az Insomnia-feldolgozás - pár évvel az eredeti átütő sikere után - elég merész húzás volt szerintem. Engem meggyőzött, oly annyira, hogy sokkal jobban tetszik annál. A hangszerelést tekintve a Faithless-féle divatosabb, döcögősebb alapot lecserélték pörgősebbre, amely szintén nekem kedvez. Olyan bulikon, amikor én keserítem meg a hangulatot DJkedéssel, nemigen hagyom ki ezt a gyöngyszemet.

 2002.

Szerző: N.T

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napi-trance.blog.hu/api/trackback/id/tr462457420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Navixaf · http://ennyirefutja.blog.hu 2010.11.19. 19:26:28

Ja-ja, ez tényleg alap, bár nekem mindig az a benyomásom, hogy nem teljesen kiforrott (de az irány jó).
süti beállítások módosítása