Kellemes.
 

 2009.

N.T Bónusz-reflexiújához annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy A&B nagyon ügyesen használta az óriáskijelzőt a közönséggel való kommunikációra és egyben a hangulat fokozására. Soha nem voltam még ilyen "koncert"-en és lehet, hogy többet nem is leszek, de ez a 3 óra nekem tetszett. Pedig elég keveset ittam előtte :-)

A parkolás+bejutás pedig tényleg egy horro volt... Sajnos pont ezen a napon kezdődött a művészeti képzésem, ezért elég korán kellett kelnem. Az este 9-kor elfogyasztott kv szerencsére reggel 5-ig tartotta bennem a lelket. 

Az első vizsgamunkám alább látható:

A bejegyzés trackback címe:

https://napi-trance.blog.hu/api/trackback/id/tr22395354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N.T 2010.10.25. 09:36:17

A szám tényleg kellemes.
Számomra az egész A&B-re ez a megfelelő szó.
Otthon hallgatva a többi zenémhez képest kellemes - bulin hallgatva a többi bulihoz képest egyedülállóan atom szenzációs.

A képed nagyon állat, Mester.
Írhatnál bővebben amarról a képzésről.

NXF · http://filmkostolo.blogspot.com/ 2010.10.26. 23:43:39

Most nézem csak... Fodrásznál is voltunk...! :) Hogy mi mindenre van időd! Én nem tudom... Van mit javítani a saját time managementemmel! :) Mióta megest dolgozom, egyáltalán semmire sincs (szinte) időm... És gyerekeim sincsenek! :) Bevallom, a zenékbe mostanában nem hallgattam bele, de majd...! :)
süti beállítások módosítása