Bónusz Fesztivál 2010

 2006.

Beszámolóra nem vállalkozom, de pár reflexió belefér.

A parkolás és a bejutás körüli tetemes szívásokat feledtető, remek buliban volt részünk szombat este. Joli nem bírta túl sokáig, de respect maximum, hogy eqyáltalán eljött, és hazamenve nem vitte magával a Férjét. Attila pedig a többi, prograsszívebb teremben kereste - és találta meg - a kedvére való muzsikákat. Minket (Navixafot és engem) a 03 teremből nemigen lehetett kirángatni.

Above&Beyond egy szimpatikus DJ-páros. Nem annyira az ízlésem közepe, de nagyon kellemes Trance-et játszanak, játszottak 4 órán keresztül. Bővebben a következő bejegyzésemben - vagy Navixaféban.

Nem gondoltam volna, de sikerüt megvárni a nekem inkább bejövős Alex Morph setjének az elejét (04:00), ami nagyon tetszett. Addigra azonban sajnos eléggé befáradtam, ezért bő félóra múlva hazamentünk. Szóljon itt egy remixe, mely maximálisan megfelel a dallamos trance-ről alkotott elképzeléseimnek. S ilyen úton-módon legalább beemeltünk a blogba vmit ATB-től (mert - ha jól emléxem - eleddig 1 számát sem raktuk fel szégyenszemre).

A bejegyzés trackback címe:

https://napi-trance.blog.hu/api/trackback/id/tr612380321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása