2000.


And now something completely different...

 

 

ELKÉSZÜLT A FUTÓBLOG PÓLÓ, sőt ÁT IS VETTEM MÁR!!!!

Gigamega-ultrafasza meg ilyenek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nick fölött található (egyébként igen hasznos) fényvisszaverő csík története vicces is lehetne, ha nem lenne tragikus. Ugyanis valami gixer folytán első nekifutásra az összes pólóra (250 db!) ugyanaz a nick (DaMartian-é) került. El se tudom képzelni a főszervező/projektvezető arcát (angelday), amikor megtudta, mi történt :-(

A budai hegyekbe tervezett futásom előjátékaként tettem kerülőt az Allee-ban felállított logisztikai központba (Nike Only Store). Ennél már csak az lett volna szarabb, ha Zalaegerszegből terítik :-)

A hegyi futás nem volt könnyű, végül 14 km-t teljesítettem mintegy 450m szinttel. Nem igazán sikerült elkapni az enyhe részeket, inkább olyan hegyre föl-hegyről le jellegű lett. Amikor pl. a Virág völgy helyett a Budakeszi hágó felé vettem az irányt, sejthettem volna, hogy az inkább emelkedős lesz :-)

Szerencsére a Spar maraton semmelyik távjára nem neveztem se egyedül se haverrel se Tonikával, így a szobából gondolhaam sajnálkozva a zuhogó esőben futókra.

Ma pedig a margitszigeti Nike futóklubban voltam, és megkaptam életem első személyreszabott edzéstervét egy igazi edzőtől! Erről azonban részletesen a következő posztban. 3 szigetkört futottam megszakításokkal, de egyet 25:48 alatt :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napi-trance.blog.hu/api/trackback/id/tr672328340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NXF · http://filmkostolo.blogspot.com/ 2010.10.09. 21:56:39

Király a póló, már-már megközelíti azt, amit Ti csináltatok anno NT kollégával. Az ugyan nem futópóló volt, de azért én... :)))))
Kiváncsian várom a fejleményeket, szóljatok, ha olyan történés van, ahová mehetek fotózni - megörökíteni! :)

Navixaf · http://ennyirefutja.blog.hu 2010.10.09. 22:07:17

@NXF:

Man!

Következő esemény november 20-21, Siófok félmaraton - arra a versenyre készülök most 1 óra 48 perces célidővel (egyelőre ramatyul állok, dehát több mint 1 hónap van még hátra).
Tök jó lenne ugyanúgy lemenni, mint ahogy Szexárdon voltunk...
Szombat délután lesz 7km-es táv is, azt szívesen lefutom bárkivel, akinek van kedve indulni :-

NXF · http://filmkostolo.blogspot.com/ 2010.10.27. 23:07:21

@Navixaf: Elvileg azon a 7végén családi happening van (jaja, megint...) és Veszprémben leszek. EL FOGOK MENNI MEGNÉZNI TITEKET, fotózok és/vagy videózok! :) Sajnos az ottalvós - szexárdos feeling nemigen fog sajna összejönni... Pl. mert a lakásvásárlás okán kiköltekeztünk kissé... :)
süti beállítások módosítása