Vendex - No One Cares

2010.04.05. 17:57

Belátom, a nyuszival folytatott ádáz küzdelem eléggé lekötötte az energiáinkat, és a bloggolás kicsit háttérbe szorult. Cserébe íme egy gyöngyszem, 2005-ből:
 

 2005.

Lyrics:
No one cares, for no one cares. [x4]

(vicces)

Akartam volna még pár magvas gondolatot írni Vendex-ről, de sajnos semmit nem találtam róla a neten, úgyhogy nem maradt más, mint a dal mélyenszántó szövege :-)

Futásügyileg kezdek rákapni a fartlek edzésre (gyors és lassabb szakaszok váltakozva), merthogy ennek megvan az az előnye, hogy rövidebb távon is (kb. 10km) kellemesen el lehet fáradni, de még anékül, hogy szarrá hajtanám magam. Persze nem tudományosan csinálom, inkább a saját fejem után, meg az alapján, amit itt-ott összeolvostam róla a neten (don't try this at home). Időben sokkal kedvezőbb, és lehet villantani a járókelőknek, hogy kocogásból egyszercsak "kilősz" 5 perces kilométerekkel (ez nálam még kilövésnek számít :-). Vasárnap voltunk családdal budai hegyekven, ott is sikerült menni pár km-t. Sajnos Jolinak fáj a térde - lehet, hogy az új (b@szottdrága) futócipőtől - ezért ő csak pár métert futott. Este meg még N.T-vel is gyorsan futottunk bő 8 km-t a patakparton, merthogy, hétfőn szar idő lesz, és akkor nem lehet. Az lett. Nem lehetett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napi-trance.blog.hu/api/trackback/id/tr701896748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N.T 2010.04.06. 16:34:23

Jaja,
a vasárnap esti futás teljesen jól esett, még beszélgetni is volt közben energiám.
Bizonyára a jó társaság teszi... :D
Nem így ma hajnalban.
A szokásos szemerkélésben indultam el (csak akkor futok, ha "jól esik", ahogy Édesapám mondaná), de valahogy 20-30 perc múlva hihetetlen nehéznek tűntek a tagjaim. Alig bírtam végig az 50 perc körüli kocogást.
Megint láttam kárókatonát!!! :D

NXF · http://filmkostolo.blogspot.com/ 2010.04.06. 23:43:59

Ez a kárókatona dolog kezd izgatni....! :)
Tényleg erőt veszek magamon, arra tekerek majd, hogy megmutasd! Csak hangoljuk össze! :)
Terminator Salvation - korrekt akciófilm, csak nincs meg az eredeti hangulata, ami a 3. résznek még megvolt, még a sorozat is meg tudott tartani belőle...
Sajnálom Jolit és jobbulást a térde miatt: átérzem, az én térdem jelenleg a sétától is fáj... Bringázástól viszont nem! :)
süti beállítások módosítása