Scooter - No Fate

2010.02.20. 19:42

 1997.

Bár már szóltak, hogy nem kell mindig a futásról blogolni, most mégis meg kell említenem, hogy ma délután havasesőben futni olyan, volt, mint Zuzuval beszélgetni... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://napi-trance.blog.hu/api/trackback/id/tr411776570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NXF · http://filmkostolo.blogspot.com/ 2010.02.20. 23:55:38

Scooter... Az irántatok érzett tisztelet és barátság miatt inkább nem mondok semmit. :)
Csak jöjjön el a tavasz! Én majd a bringázásról blogolok... :)
Amúgy ki mondta, hogy ne írj a futásról...?

N.T 2010.02.21. 21:46:07

Kihasználnám a Scooter adta lehetőséget egy kis okoskodásra.

Scooternek én kb 2 korszakát jegyzem.
A 90s eleje-közepetájt robbant be a köztudat(om)ba a rave őrülettel (Hypa,hypa, MoveYourAss,Fire,...). Ezek a számok annyira nem álltak közel hozzám, de a bulikon vitathatatlan hangulatkeltő hatásuk volt.
Aztán jött a RebelYell feldolgozás (BillyIdoll még ma is forog a sírjában, pedig még meg sem halt), melyből minimum az a meglepő következtetés volt levonható, hogy a Scooter énekese az eddigi számokban nem azért kiabált, mert nem tud énekelni. Amazt a dalt amúgy inkább dancefloor kategóriába sorolom, bár a rendkívül gyors tempó miatt nem áll távol a rave-től.
Az ezredforduló környékén, amikor az éneklős trance-számok divatja átsöpört Európán (sajnos Magyarországon túl rövid időt töltve), és gyöttek a kedvenceim (Sylver, Lasgo, IanVanDahl, KateRyan, sorolhatnám), Scooter is beállt a sorba pár idevágó slágerrel (Ramp, Weekend, TheNight, ...), melyeket máig nagyon szeretek. A tőle megszokott egyedi bulizós lendületet sikerült beleültetnie ezekbe a zenékbe is.
Ezidőtájt készülhetett emez a muzsika, mely talán nem a rádiós élvonalba szánt sláger (ki is hagyták belőle a megszokott vokál refrént), azonban valamiért engem még jobban megragadott, és - úgy tűnik - Navixaf barátomat is. :D
NXF, sajnálom, hogy Téged nem, pedig ez... hmmm... Azért respect, hogy meghallgattad...
Megemlítendő, hogy vannak a Scooternek lassú számai is (emez a blog is jegyez már egyet, de még: She'sTheSun, SummerWine), melyeket az említett 2 korszakhoz képest nem tudom, hová tegyek. Ettől függetlenül sztem nagyon jól sikerültek.

NXF · http://filmkostolo.blogspot.com/ 2010.02.22. 00:04:38

Maradjunk annyiban, hogy nyitott maradok, amennyire lehet... Nemtom megmagyarázni, miért, de nagyon idegenkedem bármelyik korszakbeli zenéjétől... Olyan ez, mint amikor azt mondom, hogy nem szeretem a francia kocsikat... Pedig valószínűleg jobbak némelyik "nem franciánál"... :)
süti beállítások módosítása